final day, bijgeboekt !
Door: Mirna
Blijf op de hoogte en volg Magicsun
20 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Orlando
Wat kennen jullie ons toch weer goed .. We hebben inderdaad nog een beetje geshopt in de Florida Mall in Orlando. Wel suuuuperleuke dingen.
Grappig dat we in 1 vakantie al twee M&M stores hebben bezocht, in NYC en hier in de mall zit er ook een ! (In totaal zijn het er maar 4 op de hele wereld).
nu zitten we nog even gezellig in de mall, zodadelijk gaan we met de auto naar het vliegveld hier 12 minuten vandaan .. Hopen dat we alamo snel vinden om de auto af te geven.
We vliegen eerst naar Atlanta en daar stappen we over op een KLM toestel naar Amsterdam. Ivm tijdsverschil komen we morgenmiddag rond 13.00 pas aan. Wel raar idee dat je zomaar even 6 uur overslaat.
En de titel das natuurlijk een grapje ... Zouden we wel willen !! Maar nee onze CC's trekken dat niet ben ik bang (en onze bankrekening een maand later al helemaal niet ! )
We vonden het echt super, een vakantie om never nooit meer te vergeten !!!
1 ding vergeten we liever snel en dat zijn de WC's hier. Deze werken namelijk andersom, eerst is de wc megavol, dan loopt ie leeg en vult ie zich weer. Met plassen schrik je je al de pleuris moet je voorstellen wat je aantreft bij een grote boodschap ieeeeeh!!
Haha tot zover de anekdotes, wij gaan ervandoor !!! Ciaooooooo!!
20 Oktober 2011 - 19:29
Diny H.:
Shitty business dus ladies. Nog even doorbijten en je kunt weer op je eigen wc.
Ik heb het al eerder gezegd maar doe het met alle plezier nog een keer: goede reis terug.