South Beach Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Magicsun 86 - WaarBenJij.nu South Beach Miami - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Magicsun 86 - WaarBenJij.nu

South Beach Miami

Door: Mirna

Blijf op de hoogte en volg Magicsun

10 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Miami Beach

Oohh menn wat is het lekker hier. Bij daglicht bleek dat we uitzicht hadden op zee vanuit onze kamer.

Lekker uitgeslapen vandaag, daarna de auto gepakt naar South Beach, de Ocean Drive op. Eerste de beste parkeerplaats opgedraaid en wat denk je? Is het bij een starbucks ! Ontbijt dus wederom daar gegeten haha.

Daarna lekker rond het strand gehangen, heeeeel veel big momma's gezien (echt .. Waar wij thuis bij denken "dat kan echt niet" kan hier allemaal.) En het is inderdaad zien en gezien worden.

Daarna de ocean drive dooor en vele boutiques gezien. Wat gelunched aan South Beach en toen terug richting hotel.

Ons hotel is beetje vreemd we moeten 2 liften nemen op 2 locaties om buiten te komen .. Rolstoelvriendelijk ? Niet bepaald .. We doen er een half uur over om buiten te komen. Maaaar ja allang blij dat we hier geen twee weken zitten.

Maar goed wij wilden nog even een duik nemen in het zwembad, moeten we eerst naar buiten om het hotel heen omdat de andere wegen trappen hebben. Half uur verder, weg zon haha. Maar was wel verfrissend. De barmeid die ons hielp met uitvinden van de route vond het ook te belachelijk voor woorden en bood ons drinken van het huis aan vanwege het ongemak. Das aardig !

'S avonds in het hotel lekker fish and chips gegeten met union rings mmmm .. En heeeerlijk .. In miami nergens calorieen te bekennen gelukkig ! Haha !!

• 11 Oktober 2011 - 14:17

Diny:

Nou Mir, ik zit hier voor het raam met ook een prachtig uitzicht op (hemel) water. Het is herfst.
    Wat vreemd van al die liften. En dan natuurlijk wel zeggen dat ze rolstoelvriendelijk zijn.
    Hoelang blijven jullie op deze plek en wat is de volgende bestemming?

• 11 Oktober 2011 - 20:25

Hans En Nicole:

Super om jullie te volgen en de verslag en te lezen.kwam hier achter via ria.xxxxx